Stockholm Voices 5 oktober är nu SLUTSÅLT!

Kommer det nya direktiv innan dess hoppas vi kunna släppa fler biljetter 🎫

Vill du ställa dig på kölistan för eventuella extrabiljetter slänger du iväg ett sms till ☎️ 076 822 23 52 med namn och antal biljetter som isf önskas

Stockholm Voices är en vokaljazzkvartett som består av fyra jazzvokalister med lika personliga och ekvilibristiska röster som tillsammans ger ett unikt sound. Deras musik bygger på en stark tradition av stämsång inom jazzgenren. Stockholm Voices är inte först och främst en a cappella-grupp utan framträder med sitt band.

Utsålda konserter och stående ovationer har kantat Stockholm Voices framfart. De fyra solisterna har tillsammans mejslat ut stämsång i världsklass. ”De sjunger med härlig timing, välbalanserat, nyanserat och tekniskt elegant. Sammanfattningsvis en kväll med välklingande röster i vältajmad stämstång.” saxat ur Hans-Erik Bergmans recension i ST vid SV senaste besök på Jazzklubben.

Gruppen består av sångarna Gunilla TörnfeldtMaria WinterJakob Sollevi och Anders Lövmark, saxofonisten Klas Lindqvist, pianisten Carl BaggeSvante Söderqvist kontrabas och Calle Rasmusson trummor.

Biljetter släpps 22 september kl 10:00 på 076 822 23 52

ENDAST FÖRKÖP, begränsat antal biljetter